ش خورشتٍ موش  ( جلسه سوم کلاس آشپزی )گر

 

  بدنبال تقاضای برخی از هموطنان و همچنین با توجه به استقبالِ جمعی از علاقه مندانِ هنرِ آشپزی ، در این هفته قصد دارم  طرز تهیه ی موشِ سوخاری و خورشتِ موش را به سمع و نظر شما عزیزان برسانم .

 همانطور که مستحضرید ، موش ، یکی از جانورانِ حلال گوشت ( البته برای کفار ) و سهل الوصول می باشد که می توان با کمی تلاش و پیگیری ، تعدادی از این موجوداتِ خوشمزه را بدست آورد و از آنها در غذاهای مختلفی استفاده نمود . البته با توجه به تورمِ مهار ناشدنی و نیز افزایش بی رویه قیمتِ گوشتِ قرمزدر بازار ، قرار گرفتنِ این جانور در سبدِ خانوار ، دور از ذهن نمی باشد .

 اجازه بدهید این یادداشت را سیاسی نکنیم و مثل بچه ی آدم بروم سر اصل مطلب . 

 

و اما طرز تهیه ی خورشتِ موش :

  

       

                       برای شروع ، ما به چند عدد موش نیاز داریم 

 

 

       

  بدلیلِ رعایت مسائل بهداشتی،حتما" موشها را با آب وصابون بشوئید

 

 

                  

        و سپس پوستِ آنها را کنده و در ظرفی مناسب قرار دهید

 

  

      

          اگر فعلا" قصدِ کباب کردنِ آنها را ندارید می توانید

             پس از بسته بندی ُ آنها را در فریزر قرار دهید

 

  

در این مرحله ، گوشتها را تکه تکه کرده و برای سرخ کردن آماده نمائید

 

  

 

    

                             غذای شما آماده است .  

                      اووووووف عجب غذایی شده خداوکیلی

 

 اگر این غذا را برای شوهرتان آماده می نمایید حتما" برگه ی طلاقتان را هم پیشاپیش تکمیل نموده و بهمراهِ غذا به سر سفره بیاورید . 

 امید می رود با حمایتِ مسئولینِ امر ، این آرزوی دیرینه ی قشر آسیب پذیرِ جامعه هم رنگ واقعیت به خود گیرد . انشاء الله .

 

( پدر بزرگ جان ، دیدی به قولم عمل کردم و اینبار هیچ حرفی از شما نزدم ؟ )